Anns agenda

21 december 2006

Lästips i Jul

Så var det dags att summera och reflektera över den höst som passerat med blixtens hastighet. Lista vad som gjorts, trådar som ska följas upp...MEN - det är också viktigt att unna sig avkoppling och rekreation.Tillåt mig därför att komma med lite lästips inför stundande ledigheter:










Bodil Malmsten:
Hör bara hur ditt hjärta bultar i mig
Bodil Malmsten goes bloggroman! Den är skriven i en lätt ton, med mycket allvar bakom. Passar:mamma, pappa, syster och bror.Kan även garanterat tina upp det vresigaste hjärta:-) Vill man , kan man också köpa en underbar anteckningsbok som gavs ut i samband med boken.













Peter Glas:
Livets mening är en hägring
En lättläst och framför allt väldigt rolig bok om denna eviga fråga. Får du svar? Läs boken! Passar: alla som någon gång funderat livets mening.












Jacqueline Winspear:
Maisie Dobbs
Ingen jul utan en deckare...Men "Maisie Dobbs" handlar om så mycket mer: att som ensam fattig ung kvinna slå sig fram i ett gediget klass-samhälle, att mot alla odds hitta en kärlek baserad på djupaste förståelse, att överleva första världskrigets fasor med förståndet i behåll. Den inger hopp och mod! Passar: den som någon gång kämpat i motvind.

Inga kommentarer: